Kā pareizi izvēlēties tortes pēc pasūtījuma?

Konditoreja – kas ir tas, kas uzreiz ienāk prātā? Protams tie būtu saldi konditorejas izstrādājumi, piemēram kā saldas tortes vai kūciņas. Taču mūsdienās piedāvājumu klāsts ir audzis, un vēl dažādas konditorejas Rīgā un arī citur Latvijas pilsētās sāk nodrošināt ne tikai uzkodas banketam, bet arī cita veida pakalpojumus, piemēram, galda klāšana. Dotais serviss ir diezgan iecienīts daudzu klientu vidū, jo pašiem jau rūpēties par maltīti būs laikietilpīgi un neparocīgi. Pie tam šajā gadījumā tiks izveidota individuāla banketu ēdienkarte, kas tad būs piemērota Jūsu un viesu vēlmēm, turklāt arī vēlāk nevajadzēs domāt, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri.

Pirms pasūtīt torti ir jāatceras uz kādu pasākumu tā ir domāta, tā kā, protams, konditoreja priekš Jums var sagatavot jebko. Bet jāsaprot, ka uz jebkuriem svētkiem nebūs vajadzīga torte kāzām un otrādi. Tagad tortes pēc pasūtījuma jau ir diezgan dažādas. Tās var būt ekonomiskas un pat ļoti dārgas. Labs variants jau ir iespēja pasūtīt torti, kura izgatavota no kūciņām, tad nav jāgriež pati torte, pie tam šis variants var būt izdevīgāk nekā sūtīt vienu lielu. Mēs jau visi zinam, ka konditorejas izstrādājumi varētu būt ar diezgan atšķirīgiem pildījumiem un pamata sastāvdaļām. Parasts pildījums tiešām ir visbiežākā opcija, laikā kad tiek sūtītas tortes pēc pasūtījuma Rīgā. Šeit parasti biskvīts ir mitrināts ar saldūdeni un pievienota ogu vai augļu kārta. Tāds variants ir vislētākais. Taču kas to lai zin, varbūt dot priekšroku, kam interesantam un tad pasūtīt torti, piemēram, no burkāniem vai siera kūku ar maskarpone krēmu? Un protams nevar aizmirst par pašu noformējumu, jo šis ļoti ietekmē cenu, ko Jums piestādīs konditoreja.

Galdu klāšana cenas ziņā ir izdevīgāka kādā restorānā vai konditorejā?

Tad, kad tiks organizeti banketi, un ir sameklēta konditoreja, kur piedāvājumā ir galdu klāšana izbraukumā un ir iespēja pasūtīt torti, ir jau vēl dažas lietas, kurām ir jāpievērš verība. Pirmā lieta ir viesu skaits, kas nozīmē to, ka kad būs apreķināti un arī sastādīti paši banketi, ir jāvadās no vispārpieņemtām ēdiena skaita normām. Nozīmīgi, tomēr, lai galda klāšana nebeigtos ar pustukšiem galdiem, taču arī nebūtu pārāk daudz ēdiena. Nozīmīgi, tomēr, lai ipaši banketi ir labi organizēti arī meklējot oficiantus. Būtiski, lai banketu ēdienkarte atbilstu sezonai, vasarā iekļaujot vieglas uzkodas banketam, bet, piemēram, ziemā viesiem labāk patīk sātīgākās uzkodas banketam. Tad, kad būs izstrādāta banketu ēdienkarte, būs jāakcentē uzmanība uz viesiem, vai to vidū ir veģetārieši, bērni vai cilvēki ar īpašu ēdienkarti. Nav noliedzams, ka, ievērojot visas minetās nianses galdu klāšana cenas ziņā var būt lielāka, taču Jūsu pasākums būs pārdomāts un ideāls.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *