Pārsteidz jubilāru ar gardu kūku!

Konditorejas Rīgā vai jebkur citur pasaulē – kas pats pirmais ienāk prātā? Nenoliedzami tie būtu saldi konditorejas izstrādājumi, piemēram kā saldas tortes vai arī kūciņas. Taču patlaban piedāvājumu klāsts jau ir palielinājies, pie tam dažādas konditorejas Rīgā kā arī citās Latvijas pilsētās uzsāk nodrošināt ne vienīgi uzkodas banketam, bet arī citus servisu, piem., galdu klāšana izbraukumā. Minētais serviss ir diezgan iecienīts daudzu cilvēku vidū, jo pašiem rūpēties par maltīti būs ilgi un raizējoši. Savukārt šajā gadījumā tiek sastadīta personalizēta banketu ēdienkarte, kura tiks adaptēta Jūsu un Jūsu viesu vēlmēm, turklāt arī pēc tam nevajadzēs domāt, kur pasūtīt garšīgu sāļie kliņģeri.

Gribat pasūtīt torti – galvenās lietas, kam jāpievērš vērība

Tādēļ, ka tortes pēc pasūtījuma tiks izgatavotas konkrētam klientam, priekš tam, lai neapmulstu pieejamās izvēlēs, izskatīsim, kad konditorejas izstrādājumi vai tortes pielāgoti pasākumam. Kāzās parasti vēlas sūtīt torti no daudziem stāviem kā arī ar skaistu rotājumu. Bet konditorejas Rīgā iesaka izskaitīt apmēram divsimt gramu tortes uz cilvēku, tad var saprast, cik tad milzīgu pasūtīt torti. Un vēl pats tortes stils, vislabāk, ja ir pielāgots kāzas stilam. Kā laba ideja jau ir konditorejas izstrādājumi ar dažādām garšām un krāsām. Meklējot torti kolēģim, vislabāk jau ir tādas tortes pēc pasūtījuma, kas ietver sevī lakoniskumu un nebūs divdomīgas, tas attiecas arī uz pildījumu. Piemēram, bērnam svētkos labāk jau ir pasūtīt torti, kura būs koša kā arī rotāta ar multfilmu tēliem. Taču labāk būtu, lai paši konditorejas izstrādājumi bērnu svētkiem, nav pārak saldi, jo tad bērniem daudz gribēsies dzert un pārāk daudz saldumi nenāk par labu augošam organismam.

Kārtīgi izdomāta banketu ēdienkarte ir īsta kārtīga pasākuma sākums

Brīdī, kad būs organizeti banketi, un ir uzieta konditoreja, kur piedāvājuma klāstā būs galdu klāšana izbraukumā un ir iespēja pasūtīt torti, ir jau vēl dažas nianses, kam ir jāpievērš uzmanība. Viesu skaits, kas nozīmē to, ka kad tiks apreķināti un arī sastādīti izbraukuma banketi, jāvadās no jau pieņemtām ēdiena daudzuma normām. Būtiski, tomēr, lai galda klāšana nebeigtos ar pustukšiem galdiem, pie tam arī nebūtu pārāk daudz ēdiena. Svarīgi, lai izbraukuma banketi tiešām būtu labi organizēti arī meklējot oficiantus. Svarīgi ir, lai banketu ēdienkarte atbilstu sezonai, vasarā tie ir viegli ēdieni, bet, piemēram, ziemas laikā būtu sātīgas uzkodas. Kad tiks izstrādāta banketu ēdienkarte, ir japārzin viesi, vai to vidū ir veģetārieši, bērni vai cilvēki ar īpašu ēdienkarti. Protams, ievērojot visas minetās nianses galdu klāšana cenas ziņā var būt lielāka, taču Jūs būsiet padomājuši par visu un pasākums būs ideāls.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *