KUR RĪGĀ KLĀJ BANKETA GALDUS?

Tuvojoties kādiem lielākiem vai arī maziem svētkiem, vienmēr svarīgs kļūst galda klāšanas jautājums un arī tas, kur un kādu kūku celt galdā viesiem.

Arī tad, ja jārīko banketi telpās vai arī izbraukuma banketi, ir nepieciešams meklēt labu galda klāšanas pakalpojuma sniedzēju, lai nebūtu jāviļas gan cenā, gan ēdiena daudzumā. Konditorejas Rīgā bieži var piedāvāt ne vien galda klāšanas pakalpojumus, bet pieņem arī individuālus pasūtījumus vairāka stila ēdienu un konditorejas izstrādājumu gatavošanai. Kad tuvojas dažādas jubilejas, konditorejas pakalpojumi kļūst īpaši aktuāli, jo kura, gan negribas savus ciemiņus pacienāt ar ko gardu! Konditorejas izstrādājumi būs viena no pieprasītākajām ēdienu grupām, kas tiek pasūtītas, tāpēc servisu sniedzēju ir diezgan daudz.

KLIŅĢERU UN KŪKU CEPŠANA PĒC PASŪTĪJUMA.

Ikviens, kurš mīl saldumus priecāsies par kūkām, kūciņām, tortēm, desertiem, bulciņām un visu ko citu, kas liekams uz kārā zoba. Ja izvēlaties kūku pirkt pie konditora, tad ir rekomendējams iepazīties ar pieredzi, lai ir skaidrs ar ko rēķinātes un līdz ar to vai nosauktā cena būtu piemērota piedāvājumam. Lieliskākais ir zelta vidusceļš, kurā ir samērīga cenas un, protams,  piedāvājumu attiecība.  Kliņģeri pēc pasūtījuma Rīgā būs opcija veidot pie dažādiem konditoriem individuāli vai arī dabūt konditorejā uz vietas. Šādu pasūtījumu cena sastāda ne vien produktu izcenojums, bet arī konditora ieguldītais darbs un arī laiks, tādējādi, ja arī cena būs par pāris eiro augstāka kā iegādājoties jau gatavu preci, der atcerēties, ka kliņģeris vai kūka tiek cepts individuāli un, protams,  vienmēr būs svaigs un gards.

IZBRAUKUMU GALDA KLĀŠANA VISĀ LATVIJĀ.

Vēl viens ievērojams pasūtījumu veids, ko nereti nodrošina dažāda tipa konditorejas, ir banketu galdu klāšana, jeb vienkārši banketi. Popularitātes ziņā galdu klāšanas pakalpojums ir tik pat populārs kā kūku un kliņģeru cepšana vai uzkodas banketiem pasūtījumi. Dažāda tipa banketi telpās un arī ārpus tām, ir ļoti populāri gada siltākajos mēnešos, bet pieprasīti ir visu cauru gadu lielāku un mazāku pasākumu ciemiņu paēdināšanai. Noteikti nevajag aizmirst par to, ka pirms pirkuma izdarīšanas, vēlams iepazīties ar pakalpojuma sniedzēja pieredzi un pieredzei šajā sfērā, jo, ja ņem vērā to, ka vajadzīgs paēdināt lielu daudzumu cilvēku, svarīga būs cena. Banketu ēdienkartē galvenokārt būtu ietverti gan vairāki salāti, uzkodas, sieru, dārzeņu un arī gaļas plates, arī siltie ēdieni, ja šādas ir pasūtītāja vēlmes. Viss ēdiens allaž tiek gatavots īsi pirms pasniegšanas, tādēļ nevajag uztraukties par to, vai pasniegtais ēdiens būs svaigs un garšīgs.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *